Loading...

SAMARBEJDE

Vi vil gerne inspirerer en masse kunstnere til at udbrede deres kunst til mere end én modtager og derfor tilbyder vi at videresælge kunsten som plakater online på Bellivo. Kunstnere i denne sammenhæng kan være malere, fotografer eller en helt anden type kunst der kan omsættes til et trykt motiv på en plakat. 

Har du talent indenfor grafisk design, fotokunst eller andet der vil kunne omsættes til plakatkunst af høj kvalitet?

Hvis ja, så har vi platformen, som kan få din kunst solgt til en masse glade kunder i Danmark.

Sådan kommer du igang

Du kan tilmelde dig som designer ved at skrive til kontakt@bellivo.dk, og så snart kontrakten er underskrevet og dine designs er blevet godkendte og kategoriseret, vil de være til salg på Bellivo.

Du vil selv stå for at versionering til de forskellige formater A4, 30x40, 50x70 og 70x100 cm.

Som kunstner, får du en %-del af omsætningen. Resten går til drift og håndtering af shoppen, markedsføring, betalings-håndtering, print, pakning og forsendelse. Alt det behøver du altså ikke skulle stå for!

Du får din helt egen underside, hvor kun dine designs kan ses. På den måde har du faktisk din helt egen webshop, samtidig med at dine designs også kan findes af alle vores andre kunder.

Du vil til enhver tid kunne kunne følge med i, hvilke designs du har til salg, og du modtager en mail hver gang et af dine produkter bliver solgt.

Sikkerhed for højkvalitets print

Bellivo har indgået samarbejde med Vester Kopi, da vi har vurderet at de leverer print i høj kvalitet og at de tager ansvaret for miljøet alvorligt.

Vester Kopi har formuleret deres egen miljøpolitik, hvor de ønsker at:

  • Optræde som en hensynsfuld virksomhed i forholdet til omgivelserne
  • Overholde alle miljøkrav, som myndighederne stiller. De vil også være på forkant med mulighederne for at mindske miljøbelastningen
  • Stille krav til deres leverandører om miljøbevidst adfærd
  • Tage hensyn til energiforbrug, udsugningsmuligheder og brug af miljørigtige medier, når de vælger nye maskiner
  • Motivere sig selv til hele tiden at reducere deres miljøbelastning

Vester Kopi er en svanemærket virksomhed. Svanemærkningen omfatter hele Vester Kopi koncernen og dens produktion af tryksager.

Vester Kopi tager ansvaret for miljøet alvorligt. Vi har derfor formuleret vores egen miljøpolitik, hvor vi ønsker at:

  • Optræde som en hensynsfuld virksomhed i forholdet til omgivelserne
  • Overholde alle miljøkrav, som myndighederne stiller. Vi vil også være på forkant med mulighederne for at mindske miljøbelastningen
  • Stille krav til vores leverandører om miljøbevidst adfærd
  • Tage hensyn til energiforbrug, udsugningsmuligheder og brug af miljørigtige medier, når vi vælger nye maskiner
  • Motivere os selv til hele tiden at reducere vores miljøbelastning

Vester Kopi er en svanemærket virksomhed. Svanemærkningen omfatter hele Vester Kopi koncernen og dens produktion af tryksager, og vores kunder er naturligvis velkommen til at bruge Vester Kopis svanemærkning i egen markedsføring.

Hurtig fragt, emballering og håndtering

Bellivo står for alt vedrørende fragt. Fragten forgår gennem GLS, der sikrer hurtig og fleksibel levering. Samtidig står Bellivo for at emballere produkterne, rulle dem forsigtigt i plakatrør og håndtere hele processen rent logistisk. Denne del er normal dyr og tidskrævende, og derfor giver det mening for os idet vi har stordriftsfordelene ved at håndtere mange ordrer på en gang.

Vi opgør din samlede indtjening ved afslutningen af hver måned, og vi udbetaler løbende måned + 30 dage. Minimumgrænsen for udbetaling er på 500 kr. og hvis din indtjening ligger herunder vil den blive overført til næste måneds udbetaling.

Skriv til kontakt@bellivo.dk, hvis der skulle være yderlige spørgsmål eller du ønsker at komme igang med et samarbejde.

OFFICIEL FORHANDLER
30 DAGES RETURRET
SIKKER BETALING
Top